Instagram

Co je nového v lázních?

16.05.2015
Lázně

Jednou z možností jsou sirnaté lázně v Ostrožská Nová Ves. Jsou to – co se týká kapacity – docela malé lázně, ale o to útulnější. A že tu vedení myslí především na klienty a jejich spokojenost, je možné vidět i ve stále se zlepšujících službách.

 

Nová kolonáda v Ostrožské Nové Vsi

V pátek 20. května 2011 se v lázních v Ostrožské Nové Vsi konala malá slavnost – byla otevřena zcela nová kolonáda s lázeňskou kavárnou a obchůdky s lázeňským zbožím. Architektura kolonády je více než zdařilá a skvěle zapadá do nádherného prostředí lázeňského parku. V navazující části parku byl rovněž vybudován tenisový kurt, aby i sportovně založení klienti mohli trávit čas podle svých představ.

 

Rekonstrukce v lázních Karlova Studánka

Předcházející novinkou, tentokrát v lázních Karlova Studánka, bylo otevření dalšího lázeňského domu. 22. dubna  byl pro klienty zahájen provoz už v 8. nově zrekonstruovaném lázeňském domě Vila Eugen (bývalá Vila Šárka). Tato stavba z roku 1890 nyní nabízí čtyři čtyřhvězdičkové apartmány – Voda, Příroda, Historie, Budoucnost, jejichž interiéry jsou přizpůsobeny názvům a poskytující svým obyvatelům všechny vymoženosti moderního bydlení.